Healthy hair treatment

Treatments

Kerastase Fusiodose

DE NIEUWE KRACHT VAN EEN GEOPTIMISEERDE FORMULE

De meest efficiënte actieve ingrediënten, minutieus geselecteerd voor hun snelle werking op de haarvezel, worden in hun meest zuivere en geconcentreerde toestand geïsoleerd tot maximale doses, voor een werkelijk ongelooflijke transformatie van de haarvezel.

HET 1E PROFESSIONELE HAIRLAB VAN KÉRASTASE

Fusio-Dose, een efficiënte en snelle beauty injectie voor het haar dat perfect geschikt is voor de veeleisende vrouw.

DE KUNST VAN DE THEATRALISATIE VAN DE BLENDING

Na de professionele diagnose van uw haar, stelt uw kapper het aangepaste Fusio-Dose ritueel aan u voor. Hij bereidt de gepersonaliseerde formule met geconcentreerde actieve ingrediënten voor om een op maat gemaakte verzorging te verkrijgen met een onmiddellijke en langdurige transformatie van het haar als resultaat.

OLAPLEX

TWEE SALON STAPPEN, EEN VOOR THUIS

 

Olaplex een eenvoudig drie stappen systeem bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische beschadigingen. Je kunt Olaplex gebruiken om beschadigd haar te herstellen of we voegen het toe bij een andere behandeling om de ultieme haarbreuk verzekering te bieden.

Verlangt u naar langer haar?

Lancering van het nieuwe Extentioniste-trainingprogramma voor lang haar. 99% minder haar breuk. 78% minder gespleten punten. Tot 4 cm haargroei in 3 maanden.

Resistance van Kérastase vernieuwt de inwendige structuur van verzwakt haar dat de neiging heeft af te breken en gespleten punten te vertonen. Het versterkt en herstelt het haar om het van de aanzet tot de punten sterker te maken

Sneller langer haar in topconditie

Maak kennis met onze topproducten die door Kérastase fans, haarstylisten en hair addicts werden gekozen.

Nieuw bij Obvious Kappers, het beste op het gebied van haarverzorging Shu Uemura. Een haarverzorgings merk gemaakt uit de beste en meest kostbare ingrediënten. Maak daarnaast kennis met de bijbehorende ceremonies, een luxe moment in onze salon d.m.v. sihatsu massages

Online afspraak maken

Home