Startpagina

Verkrijgbaar in de J Beverly Hills Brandstore

KEVIN.MURPHY staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty free. Wij ontwikkelen performance based haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het haar stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij!

Ons haar bevat miljoenen zwavelbruggen (disulfidebruggen) oftewel bonds. Deze ‘verbindingen’ geven het haar zijn structuur, sterkte en stabiliteit. Wanneer deze bruggen breken, leidt dit tot schade.

OLAPLEX herstelt beschadigd en aangetast haar door het van binnenuit te herstellen met ons gepatenteerde enkelvoudige ingrediënt,
bis-amino diglycol dimaleate.

Als alle zwavelbruggen intact zijn en op één lijn liggen, resulteert dit zich gezond, mooi, glanzend en zacht haar.

DEPOT Male Tools voor de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept voor mannen. Haarprodukten en gezichtsverzorging. Een compleet assortiment gewijd aan verzorging voor de man. Gecreëerd op basis van traditionele formules waarbij de producten zijn omgezet in “must-haves”. Echte klassiekers voor hedendaagse mannen

Breng de kracht van de natuur en wetenschap samen met de passie en gevoeligheid van een hair artist. Oosterse puurheid en westerse glamour vormen inspiratie voor de luxe haarverzorging en styling Voor High-end hair artists en meest kwalitatieve salons.